Steun ons

Stichting Aan de Knoppen is een vrijwilligersorganisatie met een duidelijke missie: “bewoners in Amsterdam Zuidoost digitale vaardigheden leren en daarmee bijdragen aan hun maatschappelijke zelfredzaamheid”.

U kunt ons daarbij op verschillende manieren helpen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers, sponsors en doorverwijzers.

U kunt…

 

- Vrijwilliger worden? U doneert uw tijd

U vindt het leuk om uw computerkennis te delen met anderen in de rol van (assistent-)docent of u wilt op een andere manier helpen. Bijvoorbeeld met de administratie, de ontwikkeling van het lesmateriaal of de pr en promotie. Doe nieuwe sociale contacten op, help een ander en versterk je persoonlijke en professionele vaardigheden.

 

- Sponsor worden? U ondersteunt ons financieel of in natura

U onderschrijft onze missie en wilt ons graag ondersteunen. Dat kan met een geldelijke bijdrage maar ook door bijvoorbeeld een computerruimte beschikbaar te stellen. Heeft u zelf een goed idee? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u voor wederzijdse samenwerking.

 

- Doorverwijzer worden? U maakt ons aanbod bekend

Draag bij aan de maatschappelijke zelfredzaamheid van kwetsbare groepen bewoners. Wij bieden toegankelijke computercursussen voor mensen met een afstand tot de computer en het internet. U staat in direct contact met doelgroepen voor wie ons aanbod relevant is (laagopgeleid, in een sociaal-economische achterstandspositie, met taal- en leerproblemen) en verwijst hen naar ons door. Naast het volgen van computerles brengen wij cursisten, indien hier vraag naar is, in contact met andere activiteiten in de buurt.

 

Voor meer informatie: bel 06 – 1284 8237 of stuur ons een bericht.

 

Naam: *
E-mail: *
Bericht: *
Typ de code in:

 

Image courtesy of Photostock / FreeDigitalPhotos.net